WowApp İnternetten Para Kazan

       Wowapp Android ile Nasıl Kazanılır ? alert-success
0
Wowapp skype ve whatsapp benzeri bir uygulamadır, oldukça yeni olan bu uygulamada şirket gelirlerin yüzde 70 civarını üyelerine paylaştırarak internetten para kazanma olayına değişik bir adım atmıştır. 

   "Skype gelirlerini hiç bir şekilde paylaşmazken ve üyelerine yardım etmezken wowapp sitesi üyelerine paylaştırıyor bunun nedeni ise daha fazla üyeye erişmek içindir. "


8 seviye referans sistemi mevcuttur siz davet ettikçe de para kazanacaksınız hatta uygulama açık kaldığında bile para kazandırıyor bu uygulama!😀
  • Ödeme yöntemi: Paypal, Telefon TL
  • Puan sistemi: 100 Puan = 1 Dolar
  • Referans sistemi: 8 basamak, yüzde 25 ve aşağıya doğru
  • Ödeme limiti: 20 Dolar

 WOWAPP İLE NASIL PARA KAZANABILIRIZ? alert-success

  • Network yazan yerden alt üyelerimizi görürüz, referans sisteminden para kazanırız.
  • Alt ekibin konuşması mesajlaşması, reklam izlemesi, reklama tıklaması, görüntülü konuşması gibi şeylerden de ekstra komisyon alırsınız.
  • Uygulamayı telefona yüklerseniz daha fazla para kazanırsınız.
  • Uygulama açık kaldığı süre boyunca para kazanırsınız.

          BEDAVA KAYIT OLUN HEMEN KAZANMAYA BAŞLAYIN.
WHATSAPP KULLANDIN YILLARDIR SANA KAZANCINI PAYLAŞMADI NEDEN HALEN KULLANIYORSUN. REKLAM GELİRİNİN %70 KULLANICILARIYLA PAYLAŞAN WOWAPP İLE TANIŞ UYGULAMAYI CEP TELEFONUNA İNDİR. VE TAVSİYE ET UYGULALAMAYI KULLAN HEPSİ BU KADAR. 8'İNCİ SEVİYE KADAR KAZANÇ İMKANI. ÜCRETSİZDİR. 
      
WowApp'e Neden Katılmalısınız?

     WowApp ile Dünyanın her yeriyle Ücretsiz konuşur ve mesajlaşırsınız. 
  • Tamamen ÜCRETSİZ!
  • 110 + ülkede aktif sosyal girişim
  • Gelişmiş ve güvenli bir program
  • Dünya'nın her yeriyle BEDAVA Sesli-görüntülü konuşun,mesajlaşın ve böylece para kazanırsınız       

NOT:Lütfen kayıt olduktan sonra uygulamayı telefon ve bilgisayarınızda her gün açık tutunuz.
               
                                      WOWAPP SIK SORULAN SORULAR
1- WowApp Nedir?
 WowApp; Messenger, Skype, Ovoo, Whatsapp gibi bir uygulamadır. Tek farkı sesli, görüntülü konuşma, mesaj gönderme gibi eylemlerinizde reklam gelirinin %70 ini kulanıcısına ödüyor.
2- Peki WowApp a kayıt olmak ücretli mi? Daha sonra bir ücret ödeyecek miyim?
Hayır. Tamamı ile ücretsiz bir uygulamadır. Ve daha sonra da sizden asla bir ücret talep etmez.
3- Peki Nasıl Kazanabilirim?
Siz, WowApp ta; sanki eski sohbet uygulamanızdaymış gibi (whatsapp , wechat, messenger, skype vb. ) vakit geçirirsiniz. Sesli, görüntülü konuşmalar, arkadaşlarınız ile özel ve grup yazışmaları yaparsınız. WowApp size aktif olduğunuz süre boyunca WowCoins verir. Bunun yanında size uygulama içinde bazı reklamlar gösterir ve bu reklamları gördüğünüz ve tıkladığınız için bu ödemeyi yapar. Ayrıca birde Ağ (Network) Primi verir. Davet ettiğiniz her üyenin kazancından, derinlik basamağına göre belli bir % lik komisyon elde edersiniz.
4- WowCoins Nedir?
WowCoins, WowApp in kendine has ödül para puan birimidir. Uygulama içinde prim ödülleriniz WowCoins olarak ödenir siz bu WowCoinsleri çekmek istediğinizde uygulamanın web sitesine giderek sistemden WowCoins lerinizi $ (dolar) a dönüştürerek çekebilirsiniz. (Kredi Kartı, Banka Kartı, Paypal ile )
5- WowCoins için dönüşüm oranı nedir?
WowCoins ABD Dolarına endekslidir. 100 WowCoins, ABD $ 1,00 seviyesindedir.
6- Daha çok WowCoins Kazanmak için ne yapmam gerekiyor?
 WowApp ağınıza üyeler bulmanız gerekiyor. Yeni üyeler bulup yeni arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı davet edeceksiniz. Ağınız büyüdükçe, o insanlar da size kazanç payı getiren gelir getirici eylemler yaparak kazanç sağlamaya başlayacak ve ağınızdaki üyelerinizden komisyonlar almaya başlayacaksınız.
7- Peki Ne kadar Para KAZANABİLİRİM?

Bu tamamen size ve ağınızın büyüklüğüne bağlıdır. WowApp, bir paylaşım ve tavsiye ağı üzerinden komisyon kazanılması şeklinde tasarlanmıştır ve şunu sakın unutmayın ne kadar para kazanacağınızı asla tahmin edemezsiniz. Sizin ve ekibinizin uygulmayı aktif kullanma, uygulamayı paylaşma, davet etme ve ağ gücüne göre değişir. İnsalara bu uygulamayı kullanmalarını ve başkalarına önermeye teşvik edin! Paylaşım yapan ve ağını büyüten herkes WowCoinslerle ödüllendirilir, hem de gerçek paralar ile.
8- Peki bu kurduğum ağda kaç farklı derinlikten WowCoins kazanabilirim?
 WowApp te 8 derinlikten para kazanırsınız. Senin arkadaşın, onun arakadaşları, onun da arkadaşları ve bu böyle 8 basamağa kadar gider. Ve bu şekilde 8 basamaktaki bütün üyelerden komisyon alırsınız. 8 basamak deyip geçmeyin. Her basamakta her kişinin minimum 10 kişi eklediğini düşünün. Ortaya çıkan rakam oldukça şaşırtıcı değil mi?
9- İlk sırama ne kadar kişi davet edebilirim? Bir sınırı var mı?
Hayır yok. İlk sıranıza istediğiniz kadar kişi davet edebilirsiniz. Bu sizin isteğinize kalmış. İster 1 kişi ister 10.000 kişi. Ama ne kadar üye davet ederseniz. O kadar genişler. Ve bu genişliğe bağlı olarak ağınızın derinliği de genişleyecektir. Dolayısı ile kazanç da otomatik olarak artacaktır.
10- Bir kişinin birden fazla hesabı olabilir mi? Kendime ait bir hesabı davet edebilir miyim?
Hayır, WowApp hesapları, kişisel olarak kabul edilir. Kendi kendine davet izin vermez ve her kullanıcı sadece bir hesaba sahip olabilir. Kendilerini davet eden veya birden fazla hesap ya da kullanıcısı olan kullanıcılar tespit edildiği anda WowCoins kazanmak için tüm haklarından feragat edecektir ve hesabı bir daha açılmamak üzere kapatılacaktır. Yalnızca kullanıcı başına sadece bir hesaba WowCoins kazanmak için izin verilir.
11- WowApp ın avantajı nedir?
 WowApp da onun özgür hizmetlerini kullanarak vakit geçirdiğiniz herşey için ödüllendirilirsiniz. Katılmak ücretsizdir ve hiçbir ücrete tabi değildir. Herhangi bir para harcamadan ödülleri kazanabilirsiniz. Oldukça kaliteli, güvenli ve kullanımı kolaydır.
               Uygulama gitmek için tıklayın! /link/button

contact-form

0/Fikrinizi paylaşın/Yorumlar

Konu hakkında ilk yorumu siz yapın ..

Daha yeni Daha eski